Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Over Main Sales

Wij leveren aan bedrijven, instellingen en overheden door heel Europa.
Main Sales is een groothandel in (on)bedrukte relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding. Ons team is snel en vakkundig. We zijn een betrouwbare partij met meer dan 30 jaar ervaring en IS0 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Main Sales ontwikkelt ook custom made artikelen en kan het volledige fulfilment en beheer van promotionele programma's organiseren.

U hoeft niet langs te komen om een kijkje bij ons binnen te nemen, wandelt u gerust rond via Google Bedrijfsfoto's, Google Streetview, maar dan voor binnen.

 

Neem een kijkje binnen

 

Fulfilment 

Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen kan het een dagtaak zijn om de voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Main Sales Europe kan elke organisatie ontzorgen door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte webshop. Lees hier meer over dit onderwerp.
 

Over Main Sales bv Corporate Identity Products

Main Sales is een producent en groothandel in relatiegeschenken en promotioneel textiel. Hieronder verstaan wij producten die een bijdrage leveren aan de positieve uitstraling van uw onderneming bij haar doelgroepen.

U mag hierbij denken aan producten in de promotionele sfeer (zoals promotioneel textiel en relatiegeschenken), maar ook aan producten die door uw medewerkers gebruikt worden bij het uitoefenen van hun functie (bijvoorbeeld bedrijfskleding of equipment).

Main Sales denkt hierin altijd mee, zodat uw identiteit ook de uwe blijft. Het accent ligt daarbij op kwaliteit van de producten, snelle service, harde levertijden en de scherpst mogelijke prijs.

Omdat u ongetwijfeld zo’n verhaal wel eens eerder heeft gelezen willen wij graag toch onze verkoopargumenten eens nader verklaren.

Betrouwbaarheid

In maart 2015 heeft Main Sales Europe B.V. de ISO9001 certificering behaald. Hiermee is vastgesteld dat Main Sales voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen.

De belangrijkste reden voor het behalen van de ISO9001 is het waarborgen van een zo goed mogelijke dienstverlening voor klanten. Alle processen binnen het bedrijf worden op regelmatige basis geauditeerd en waar nodig worden processen aangepast.

Daarnaast is er een volledige registratie van klachten, waarbij wordt gekeken naar de oorzaak en passende oplossingen. Veelvoorkomende oorzaken worden zo tijdig gesignaleerd en ook hier kan dan, indien nodig, op worden geanticipeerd, al dan niet in samenwerking met de betreffende fabrikant.

Daarnaast is er een volledig kwaliteitshandboek geschreven die op aanvraag beschikbaar is.

Ook heeft Main Sales in 2020 de ISO 14001-2015 certificering behaald, deze waarborgt het verbeteren van milieuprestaties bij een duurzame en gecontroleerde groei van de organisatie. Lees er hier meer over.


Kwaliteit van de producten

Main Sales werkt alleen met de betere fabrikanten. In het overzicht op merk treft u deze aan. Bij alle textielproducten wordt bijvoorbeeld duidelijk het gramsgewicht vermeld, een duidelijke kwaliteitsindicatie. Heeft u vragen over artikelen? Neem dan meteen contact met ons op, zodat onze medewerkers u (vrijblijvend) kunnen helpen en u vragen kunnen beantwoorden.

Snelle service

Een groot deel van het ordertraject, van offerte, order, productie, distributie, retouren tot herhalingsaankopen is via onze website af te handelen op het moment dat het u uitkomt. Daarnaast zijn alle medewerkers per e-mail en telefoon bereikbaar.

Harde levertijden

Main Sales heeft een betrouwbaar netwerk van fabrikanten in Europa en het Verre Oosten. Met deze fabrikanten is bijna dagelijks contact over voorraden, leveranties, collectie wijzigingen etc. Hierdoor zijn wij altijd goed geïnformeerd over prijzen en levertijden.

Scherpe prijzen

Main Sales heeft een behoorlijke buying power bij verschillende merken, afhankelijk van ordergrootte laten wij onze opdrachtgevers mee profiteren in kortingen die wij bedingen. Ons normale assortiment is door scherpe inkoop altijd voordelig geprijsd. Wij publiceren deze prijzen ook, u kunt altijd onmiddellijk vergelijken.

Eigen productie

De eigen productie van Main Sales vindt in de regel plaats in Turkije, Portugal, China, Bangladesh of Egypte. Wij werken alleen met fabrikanten die voldoen aan de Europese normen. Zo werken wij bijvoorbeeld alleen met fabrikanten die AZO vrij leveren (een twintigtal verfstoffen die die aromatische amines bevatten en die volgens het Warenwetbesluit AZO-kleurstoffen niet in o.a. textiel mogen voorkomen). Op verzoek kan hierover een leveranciersverklaring worden afgegeven.

Neem graag contact met ons op, indien u vragen heeft of in gesprek wil.

Over Main Sales

Kijk ook eens naar...

Main Sales is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Alle processen worden op regelmatige basis geauditeerd
Naast de ISO 9001-2015 certificering welke de kwaliteit van de organisatie waarborgt mogen wij we nu ook ISO 14001-2015 certificering hieraan toevoegen.

Code of Conduct Main Sales Europe bv

Gedragscode verantwoord ondernemen.
Als lid van het Platform Promotional Products onderschrijft Main Sales Europe bv de zg.

Geen gedoe, zo geregeld!

We denken graag mee en ontzorgen
U wilt een geschenk weggeven aan uw relaties en-/of medewerkers, maar u heeft het natuurlijk al druk genoeg met andere werkzaamheden.
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0