Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Dit artikel is niet meer beschikbaar.
Snapback cap aanbieding

Snapback cap aanbieding

Deze hippe en moderne cap is ook wel bekend als Snapback cap.
Vanaf
1 69
Excl. BTW

Artikelnummer
2092

Snapback cap aanbiedingSnapback cap aanbiedingSnapback cap aanbiedingSnapback cap aanbiedingSnapback cap aanbiedingSnapback cap aanbieding
Deze hippe en moderne cap is ook wel bekend als Snapback cap.
Met zijn platte grote klep en zonder sluiting helemaal van deze tijd. Leverbaar is verschillende kleuren en uitstekend geschikt voor een bedrukking of mooie borduring.

Cap met 6 panels, heavy brushed, met versterking. One size fits all, met dichte achterkant.

Snapback cap bedrukken met logo, hip en betaalbaare promotie.

ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

 

Snapback bedrukken

De laatste tijd is hij niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de snapback cap. Dit hippe mode accessoire werd in eerste instantie vooral gedragen door de jeugd, maar tegenwoordig zie je er steeds meer mensen mee lopen. Voor een relatiegeschenk aan een hip en jong bedrijf is een bedrukte of geborduurde snapback een perfecte optie.

 

De snapbacks van main sales

Bij Main Sales hebben we een klassieke snapback in verschillende kleuren. Het is een stevige pet met een brede, platte klep. Het is een pet met een modern uiterlijk zonder sluiting. Hij is leverbaar in veel verschillende kleuren.

 

Snapback cap bedrukken of borduren

Bij Main Sales kunt u de snapback caps laten bedrukken of borduren zoals u dat wil. U kunt bijvoorbeeld op de voorkant of de klep het logo van uw bedrijf. Met zo’n hippe snapback cap maakt u ook reclame als de ontvanger hem draagt.

 

Het belang van kwaliteit

Van die goede kwaliteit bent u bij Main Sales altijd verzekerd. Wij hebben een SO9001 certificatie, wat betekent dat we aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoen. Ook onze klanten zijn dik tevreden: op Kiyoh wordt Main Sales beoordeeld met een 8,2. Dit hebben we onder andere te danken aan de service die onze medewerkers graag bieden aan iedere klant.

 

Van advies tot levering

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via het contactformulier..
Heeft u de snapback gevonden die u als relatiegeschenk wil geven? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Wij staan namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u alles netjes op tijd binnen en bent u klaar om elke weersomstandigheid te doorstaan. 


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0