Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Hoe kun je zonnebrillen bedrukken?

Zonnebrillen zijn altijd al een erg populair relatiegeschenk geweest, maar het lijkt alsof ze vooral sinds de mooie zomer van 2014 niet meer zijn aan te slepen. Gevolg hiervan is dat er vele verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar zijn. De meest standaard bril is ook wel bekend als het ‘Wayfarer’-model. Deze is in bijna elke kleur leverbaar en er zijn verschillende bedrukkingopties.

  • Bedrukking op de pootjes

De meest voorkomende bedrukking op zonnebrillen is een logo, tekst of combinatie op de pootjes van de bril. Naast dat het logo dan goed zichtbaar is is dit technisch de meest goedkope en eenvoudige manier om een zonnebril te voorzien van een opdruk.

  • Bedrukking op het glas

Veel van onze zonnebrillen kunnen ook op het glas worden bedrukt, in de stijl van de RayBan zonnebrillen. Dit is vooral bij de pilotenbrillen de beste manier, omdat de pootjes dun – en dus lastig te bedrukken- zijn.

Ook is een zogenoemde ‘pinholefolie’ een optie. Zo wordt het gehele oppervlak van de glazen voorzien van een folie die volledig zelf vormgegeven kan worden, het komt je zicht door de bril niet helemaal ten goede, maar het zorgt wel voor een unieke zonnebril.

  • Volledig zelf een zonnebril vormgeven?

Dat kan met deze zonnebrillen. Vanaf 500 stuks wordt deze helemaal custom made gemaakt. Je kunt zelfs kiezen om de bril met een bepaald motief te maken (tijger / hout / zebra / etc.) en een bedrukking zal gewenst. Ook zijn er mogelijkheden om zelf een samenstelling van montuur te maken, met eigen kleur pootjes, of zelfs twee verschillende (eigen) kleuren pootjes.

Meer weten? Vraag het je contactpersoon.


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0