Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Rompertje bedrukken

Rompertje bedrukken

Dit rompertje is van gekamde katoen en heeft dus een fijn draagcomfort.
Vanaf
3 12
Excl. BTW

Artikelnummer
23000
Collecties

Rompertje bedrukkenRompertje bedrukken
Dit rompertje is van gekamde katoen en heeft dus een fijn draagcomfort.
Wij kunnen dit rompertje dan ook mooi bedrukken tegen een meerprijs.Deze romper is verkrijgbaar in6 verschillende frisse kleuren.

Rompertje bedrukken

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste (in)druk. Zeker als het om een kersverse baby gaat van een vriend, collega of relatie. Dan wil je het liefst iets blijvends geven. Iets dat goed is en echt gebruikt wordt. En vaak zelfs doorgeven wordt aan vrienden en familie. Veel jonge ouders kunnen zich nog wel herinneren dat ze midden in de nacht misgrepen op zoek naar een schoon rompertje. Als ze op dat moment jouw rompertje nog kunnen pakken, dan hebben ze direct een positieve associatie. Zeker als het een origineel bedrukt rompertje is. Bijvoorbeeld een "regenboog romper" tijdens de Tour de France: met de kleuren van de regenboog of een mooie digitale tekening.

Kwaliteit bedrukte romper

De kwaliteit is altijd in orde bij Main Sales. De rompertjes zijn gemaakt van Interlock, 100% gekamd katoen (250 grs/m2). De romper is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Het rompertje is er in diverse maten: 56, 68, 80. 

Op zoek naar een andere romper om te bedrukken?

Op de website vind je een greep uit onze selectie rompertjes. Wil je een ander rompertje, bijvoorbeeld met een mooi kraagje of met een bijzonder motief? Neem gerust even contact met ons op voor een bedrukte romper in de maten die jij wilt.

Waarom een romper bedrukken via Main Sales?

Of je nu een standaard bedrukt rompertje wil, een hele bijzondere of toch nog twijfelt over het juiste geschenk, Main Sales denkt altijd met je mee. 
We nemen je zo veel mogelijk uit handen en doen dat ook nog eens snel
Je hebt de offerte binnen een dag. Heeft je bestelling spoed? Geef het aan ons door en we houden daar rekening mee. Main Sales is aangesloten bij de branchevereniging Platform Promotional Products (PPP). We handelen dan ook volgens hun gedragscode: ethisch, professioneel en verantwoord.
Dat is wel zo'n fijn idee bij kinderkleding, personeel- en relatiegeschenken. Zo kunnen je relaties, de kinderen en jij met een gerust hart slapen. En dat tegen een zeer scherp tarief. Vraag nu hier aan de rechterkant een offerte aan of bel ons op: 015 - 310 5758  


Kijk ook eens naar...

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0