Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Herbruikbaar siliconen rietje

Herbruikbaar siliconen rietje

Een herbruikbaar siliconen rietje, ideaal voor als je uit gaat! Door je eigen herbruikbare rietje mee te nemen ga je onnodig plastic verbruik tegen.
Vanaf
0 20
Excl. BTW

Artikelnummer
MO9593
Merk

Herbruikbaar siliconen rietje
Een herbruikbaar siliconen rietje, ideaal voor als je uit gaat! Door je eigen herbruikbare rietje mee te nemen ga je onnodig plastic verbruik tegen.
Het rietje is super flexibel en kan je opbergen in het bijgeleverde doosje. Een mooi geschenk voor in de horeca of op festiviteiten. Het bijgeleverde doosje kunnen wij tegen een meerprijs bedrukken. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Materiaal: PC Plastic.

Kleuren:  Rood

Afmeting: ca. Ø 5 x 2 cm.

Gewicht: ca 26 gram.

 

Decoratie opties:

  • Tampon bedrukking
  • Digitaal label
  • Doming

Onze prijzen zijn indicatief, vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

 

Duurzaam rietje in doosje met uw eigen bedrukking

Het doosje kunnen wij bedrukken met uw logo waardoor uw de zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam zal vergroten. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de beste bedrukking. Zo zal dit geschenk bij weggeven een groot succes zijn.


Milieubewustzijn en toch een origineel geschenk weggeven

Door een verantwoord product weg te geven zal dit uw naam zeker ten goede doen. Dit rietje is duurzaam doordat het meer dan eens hergebruikt kan worden. Uw klanten of medewerkers zullen het zeker waarderen en u speelt meteen in op de actualiteiten omrent het bannen van wegwerp plastic. Over een niet al te lange tijd zullen de traditionele rietjes gemaakt van wegwerp plastic in heel de EU verboden worden.

 

Waarom bij Main Sales?

Main Sales heeft jarenlange expertise in huis en door het brede scala aan klanten kunnen onze medewerkers u goed en gericht adviseren. Wij nemen de tijd voor u zodat u een passend maar bovendien succesvol geschenk kunt weggeven aan uw medewerkers en-/of relaties. Zoekt u een geschenk voor een evenement? Main Sales levert al jaren aan verschillende soorten evenementen, lees er hier meer over. Wij ontzorgen u graag bij het aankopen van uw relatiegeschenken. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0