Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Pluche konijn knuffeldoekje

Pluche konijn knuffeldoekje

Dit plunche konijn knuffeldoekje van zacht polyester is een leuke give-away om weg te geven en nog veel leuker om te krijgen.
Vanaf
1 06
Excl. BTW

Artikelnummer
MO9777
Merk

Pluche konijn knuffeldoekjePluche konijn knuffeldoekjePluche konijn knuffeldoekje
Dit plunche konijn knuffeldoekje van zacht polyester is een leuke give-away om weg te geven en nog veel leuker om te krijgen.
Denk bijvoorbeeld aan kers verse ouders die hun pasgeboren baby komen aangeven bij de Gemeente of u wilt een leuke give-away weggeven als kinderdagverblijf en-/of peuterspeelzaal., zo is er natuurlijk nog veel meer te bedenken. Met een naam of een tekst geborduurd op het knuffeldoekje krijgt deze knuffel een nog persoonlijkere touch. Het knuffeldoekje kan zonder problemen in de wasmachine om uit te wassen op een temperatuur van maximaal 40 graden. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau waarmee je een pasgeboren baby blij kunt maken, dan is dit knuffeldoekje daar ideaal voor. Het knuffeldoekje is niet alleen leuk om mee te knuffelen en spelen ook kunt u het knuffeldoekje gebruiken als decoratie op de babykamer. Uiteraard kunnen wij dit knuffeldoekje bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam tegen een meerprijs. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Materiaal: Zacht polyester

Kleuren: Wit.

Afmetingen: Ca. 31 x 37 cm

Gewicht: Ca. 0.028 gram.

 

Decoratie opties:

  • Transfer
  • Borduring

Onze prijzen zijn indicatief, vraag altijd een vrijblijvende offerte aan voor de beste prijs.


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0