Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Centrale en decentrale verzending door Main Sales

Wij kunnen u ontzorgen door de artikelen decentraal te versturen naar medewerkers en relaties
Op dit moment werken veel mensen vanuit huis en is het voor de gever van de geschenken niet altijd mogelijk om de geschenken bij de juiste personen te krijgen. Of het er is simpelweg geen tijd voor. Main Sales kan u daarom ontzorgen door de pakketten decentraal te verzenden naar de door u opgegeven adressen. Zo komen alle geschenken bij je juiste personen terecht!

Centrale verzending

Zoals u van ons gewend bent kunnen wij natuurlijk ook uw artikelen centraal verzenden. Dit houdt in dan wij de artikelen naar 1 adres sturen. 

Decentrale verzending

Decentrale vezending houdt in dat wij de artikelen naar verschillende adressen sturen welke u opgeeft. Dit is erg handig in tijden waarin medewerkers en relaties veel thuis werken en dus niet op 1 centraal punt zitten. Wij zorgen er dan voor dat uw geschenk bij de juiste persoon terecht komt, zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen.

Kosten

Voor een decentrale verzending betaalt u logischerwijs meer dan voor een centrale verzending. Bent u benieuwd wat de kosten hiervoor zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of via de chat. Wij zoeken dan graag voor u uit wat de kosten zullen zijn voor u. 

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0