Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Slabbetje groothandel goedkoop

Stevige, sterke maar bovenal ideale slabbetjes voor onze kids. Bedrukken van de slabbetjes is mogelijk, maar ook onbedrukt zijn ze leverbaar. Baby's zijn knoeiers, hierover is geen discussie mogelijk. De emancipatie ten spijt, in de meeste gevallen blijven de moeders wassen, wassen en nog eens wassen al zouden er geen slabbetjes bestaan.
Artikelnummer EVSLAB
Merk Main Sales

Hierop is jaren, nee decennia lang geleden een perfecte oplossing voor gevonden. Slabbetjes, een even simpele als handige oplossing.
Sinds een aantal jaren heeft Main Sales de mogelijkheid tot het produceren van mooie badstof producten. De babyslabbetjes zijn geheel wit met een formaat van 25 x 35cm en zijn voorzien van een klittenband sluiting. 

Het materiaal is 100% katoenen badstof velours en laat zich door het gladde oppervlak uitstekend bedrukken. Door de bijzonder gunstige prijs hebben onze klanten in de kinderopvang een prima voordeel.

Onbedrukt bestellen is natuurlijk mogelijk vanaf 50 stuks, maar deze slabbetjes kunnen wij uiteraard ook voor u bedrukken vanaf 100 stuks.
 

 

Vanaf
1 .24
Excl. BTW
Slabbetje groothandel goedkoop Slabbetje groothandel goedkoop Slabbetje groothandel goedkoop

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0