• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen 24 uur op werkdagen Offerte binnen 24 uur op werkdagen
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Beurs & Congres

Beursevenementen

Vroeg of laat komen we allemaal weleens in aanraking met een evenement op een beurs. Beurzen worden georganiseerd voor ieder soort markt, op kleine en op grote schaal. Aangezien deze vaak worden georganiseerd voor een specifieke markt, staat u doorgaans met concurrerende bedrijven uw eigen stand te promoten. Het is dan ook een kunst geworden om u in dit landschap te onderscheiden en te zorgen dat u hier maximaal resultaat behaalt voor uw bedrijf of organisatie.

Naast het inrichten van een goede stand en opvallen op de beurs zelf is het van essentieel belang om ook na de beurs nog eens voor te komen in het hoofd van de klant. Hiervoor zijn tegenwoordig allerlei middelen beschikbaar met als bekendste het meegeven van een fysieke gadget of accessoire. Sommige bedrijven zien het uitdelen van relatiegeschenken als iets wat verder losstaat van het bedrijf. Zolang ze maar ‘iets’ hebben om mee te geven zijn ze al snel tevreden. Echter, het blijkt dat met dit soort relatiegeschenken meer gezegd en bereikt kan worden dan men denkt. Een geschenk kan een bepaalde boodschap meegeven of informatie geven over uw bedrijf of organisatie. Ongeacht de markt waarin u opereert of de omvang van uw bedrijf, een relatiegeschenk kan van belangrijke waarde zijn. Betekent dit dan ook dat hier een prijskaartje aan hangt? Zeker niet! Hoe simpeler en relevanter het cadeau hoe groter de kans dat dit positief ontvangen zal worden door de consument.

De volgende keer dat u op een van deze beursevenementen acteert is het goed om eens na te denken over de bedoeling van de verschillende geschenken. Sommige zullen u beter bijblijven dan andere. Over sommige zult u enthousiaster zijn waarbij de kans groter is dat u in een later stadium nog eens aan het geschenk terugdenkt of dit gebruikt.