• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen 24 uur op werkdagen Offerte binnen 24 uur op werkdagen
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Join the pipe bottle Rotterdam, Amsterdam en Groningen

Vanaf
€ 5,91 *

Prijzen excl. BTW en excl. verzendkosten

Productnummer: 29670
Productinformatie
Deze handige maar ook mooi vormgegeven hervulbare en BPA-vrije waterfles is gemaakt in Nederland en van de Stichting 'Join The Pipe'. Stichting Join The Pipe zorgt ervoor dat het drinkwater wereldwijd op een eerlijkere manier verdeeld wordt en pakt plastic soup bij de bron aan. Met de hervulbare waterflessen en tappunten proberen zij deze droom te verwezenlijken. Met de opbrengsten van de flessen en tappunten in Europa zet Stichting Join The Pipe waterprojecten op in ontwikkelingslanden. De fles heeft een soort diamantvorm design en is leverbaar in het zwart of wit. De ringen zijn in 8 verschillende kleuren leverbaar. Tegen een meerprijs kunnen wij uw logo of tekst bedrukken tegen een meerprijs. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

De Rotterdam Bottle is ontwikkeld met de fameuze en prachtige skyline van Rotterdam. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA vrij en vaatwasser bestendig. De Rotterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd.

Steeds meer mensen van over de hele wereld delen de droom van Stichting Join The Pipe, om het drinkwater wereldwijd op een eerlijkere manier te verdelen en plastic soup bij de bron aan te pakken. Met de hervulbare waterflessen en tappunten proberen zij deze droom te verwezenlijken.

Met de opbrengsten van de flessen en tappunten in Europa zet Stichting Join The Pipe waterprojecten op in ontwikkelingslanden. Ze delen flessen uit aan schoolkinderen, organiseren City Clean-Ups en installeren waterpompen in dorpen. Tot op heden hebben ze ruim 300 projecten gerealiseerd en meer dan 500.000 flessen gedoneerd. Iedere verkochte fles en geplaatst tappunt draagt dus bij aan een waterproject en een schoner & plasticvrij milieu.