• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen 24 uur op werkdagen Offerte binnen 24 uur op werkdagen
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Powerbank draadloos magnetisch

Vanaf
€ 18,35 *

Prijzen excl. BTW en excl. verzendkosten

Productnummer: 6923
Productinformatie
Super handige powerbank met een capaciteit van 5.000 mAh

Deze powerbank heeft een compact ontwerp met magnetische bevestiging waardoor het apparaat tijdens het opladen kan worden gebruikt. Type-C stroomingang en USB uitgangsaansluiting, met Type-C oplaadkabel inbegrepen. De powerbank heeft een Aan/uit-knop zodat deze langer opgeladen blijft wanneer u deze niet gebruikt. Doormiddel van de LED's kunt u gemakkelijk de oplaadstatus bekijken.

 

Inclusief zelfklevende ring, geschikt voor alle apparaten met Magsafe- en Qi-technologie. De getoonde capaciteiten van deze powerbank zijn echt, ze bevatten allemaal niet-gerecyclede, klasse A batterijen, met een levensduur van ten minste 500 laadcycli, en voldoen aan de CE-regelgeving.

 

Bovendien zijn ze vervaardigd volgens RoHS-normen, en voldoen ze aan de volgende veiligheidseisen: Overlaadbeveiligingssysteem voor de powerbank. Volledig ontladingsbeveiligingssysteem, dat de duurzaamheid van de powerbank verhoogt. Blokkeersysteem om kortsluiting te voorkomen. Constant oplaadoverdrachtsysteem, in overeenstemming met de capaciteit van het doelapparaat.
Draadloos 5W. Magnetisch. 5000 mAh. Typ C Input

Kleuren: Zwart en wit.

Afmeting: ca 6.3 x 9.8 x 1.5 cm.