• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Hotel groothandel

Hotel Groothandel

Een hotel biedt veel meer dan een bed en dak boven het hoofd van de gasten. Een overnachting in een hotel is vaak een ervaring op zich die wordt gekenmerkt door comfort, luxe en aandacht. Een van de manieren om dit te bieden aan uw gasten is door het vergeven van kleine geschenken en cadeaus. Denk hierbij niet slechts aan de minishampoos en zeepjes die men vaak enthousiast mee naar huis neemt, maar ook aan andere vormen van merchandise. Een hotel biedt vele kansen om de mogelijkheden van merchandise te exploiteren.

Vooral indien dit geschenken betreft die men mee naar huis kan nemen is het van belang om deze producten of gadgets groot in te slaan. Zo heeft u een voorraad voor later, en geniet u bovendien van grote kortingen bij uw aankoop. De markt voor hotel groothandel is omvangrijk. Echter, niet iedere partij biedt originele en relevante artikelen. Mensen zullen doorgaans in meer hotels dan alleen uw hotel overnachten en het is dan ook belangrijk om niet te zwichten voor het standaard aanbod. Kijk eens naar de mogelijkheden voor weggevertjes en hotelgerichte gadgets en accessoires die niet of nauwelijks worden aangeboden door concurrerende hotels. Zo is er tegenwoordig een grote markt voor duurzame geschenken en worden ook technologisch geavanceerde producten al aangeboden tegen een lage prijs.

Uw gasten zullen zich verbazen over het feit dat het hotel zo’n bijzonder of speciaal cadeau aan zijn gasten aanbiedt, terwijl dit voor u niks extra’s hoeft te kosten. Bovendien geeft het uw gasten de kans om nog eens terug te denken aan de plezierige overnachting of vakantie die zij hebben gehad, waardoor zij in het vervolg wederom kiezen om bij uw hotel de nacht door te brengen. Een origineel cadeau kan uiteindelijk veel meer opleveren dan slechts een vriendelijk gebaar naar de klant en dient dan ook nauwkeurig overwogen te worden.

14 resultaten
Badjas wafelkatoen

Vanaf
€ 18,88
Badmat groothandel hotel kwaliteit

Vanaf
€ 7,85
Duurzaam
Bamboe tandenborstel

Vanaf
€ 0,59
Luxe beddengoed streep groothandel

Vanaf
€ 39,62
Luxe beddengoed wit 'fine' streep groothandel

Vanaf
€ 20,48
Mandje met gastendoekjes

Vanaf
€ 9,25
Duurzaam
Eco
Circulair
Polyester Hotelslippers

Vanaf
€ 1,82
Rituals Hygienic Hand Gel 50ml

Vanaf
€ 3,30
Rituals Shampoo and Conditioner

Vanaf
€ 3,89
Theedoek gestreept

Vanaf
€ 1,35
Theedoek klassiek geruit

Vanaf
€ 1,35
Theedoek wafel set 2 stuks

Vanaf
€ 2,62