• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Origineel Zakelijk Cadeau

Origineel Zakelijk Cadeau

Moeite met de keuze voor uw relatiegeschenk? U bent niet de enige! Waar een zakelijk geschenk voorheen voldeed in de vorm van een pen of sleutelhanger, is het nu de kunst om zo origineel mogelijk te zijn. Maar hoe kiest u zo’n origineel zakelijk cadeau? Tegenwoordig is het belangrijk om u te onderscheiden op de zakelijke geschenkenmarkt door een cadeau te kiezen dat mensen verrast en waardoor ze op zowel de korte als lange termijn getriggerd worden nog eens terug te denken aan uw bedrijf of organisatie.

Allereerst is het belangrijk om te kijken op welke markt u opereert en wat de kern van uw bedrijfsvoering is. Het kan voordelig uitpakken als u een zakelijk cadeau kiest dat in het verlengde ligt van de missie en visie van uw bedrijf. Op die manier zullen mensen zich door het cadeau sneller herinneren waar uw bedrijf voor stond. Werkt u in de ecologische sector? Kies dan bijvoorbeeld voor een duurzaam cadeau zoals bamboesokken. In de financiële sector kiest u dan bijvoorbeeld voor een cadeau van het merk Moleskine. De markt voor originele zakelijke cadeaus is enorm gegroeid. Vaak geniet u van fikse kortingen indien u een grote voorraad van deze artikelen bestelt.

Zakelijke relatiegeschenken zijn bovendien in te zetten op ieder moment. Zowel bij een individuele afspraak met een (potentiële) klant als op een grootschalige beurs of belangrijk congres. Het is ook mogelijk om zakelijke relaties te verleiden met een product dat zij nog niet kennen. Zij zullen u en uw bedrijf dan doorgaans als zeer vooruitstrevend ervaren. Denk hierbij aan draadloze opladers en cadeaus die vervaardigd zijn van honderd procent natuurlijke materialen. Kijk ook eens om u heen naar het aanbod van concurrerende bedrijven. Laat u inspireren maar ook stimuleren om uw aanbod nog beter af te stemmen op uw bedrijfsaanbod en de wensen van de klant. Een origineel zakelijk cadeau zegt soms meer over uw bedrijf dan een slogan op de website of een reclamepraatje tijdens een meeting.

20 resultaten
Apple 6 cm Royal Blue Collectie

Vanaf
€ 40,50
Duurzaam
Eco
Bamboe sokken

Vanaf
€ 5,87
Custom made powerbank 3D

Vanaf
€ 0,00
eigen keuze mix en wijn proevenrij

Vanaf
€ 18,85
Giftset door jou zelf gecreëerd

Vanaf
€ 33,60
Haags borrelpakket

Vanaf
€ 29,80
Hotel voor insecten

Vanaf
€ 7,41
Circulair
Houten Manchetknopen van Stadshout

Vanaf
€ 80,93
Hub 4 USB poorten

Vanaf
€ 4,91
Kaas set bookstyle bedrukt

Vanaf
€ 6,19
Moleskine Smart schrijfset ellipse

Vanaf
€ 229,46
onderzetter leisteen

Vanaf
€ 3,59
Opvouwbaar bamboe dienblad

Vanaf
€ 16,93
Opvouwbare laptopstandaard

Vanaf
€ 16,72
Duurzaam
Eco
Circulair
Pineut Linzensoep Vol Liefs

Vanaf
€ 7,11
Set van 3 Japanse messen

Vanaf
€ 7,99
Speaker in eigen vorm

Vanaf
€ 13,80
Wijn proeven met truffels

Vanaf
€ 17,00