• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Personeelsgeschenken

Personeelsgeschenken

Als ondernemer, manager of bedrijfsleider bent u zich bewust van het feit dat het van essentieel belang is om uw personeel tevreden te stellen. Een ideale manier om dit te doen is om van tijd tot tijd personeelsgeschenken uit te delen. Het aanbod van personeelsgeschenken is de laatste jaren flink gestegen. Bovendien kunt u het zo persoonlijk maken als u zelf wilt, bijvoorbeeld door middel van bedrukking met tekst. Er zijn veel cadeaus beschikbaar die voor zowel mannen als vrouwen een uitkomst bieden. Denk aan verscheidene artikelen voor in de keuken, tuin of woonkamer. Voor een wat jonger publiek kunt u dan denken aan innovatieve gadgets of een fashionitem.

Het beste personeelsgeschenk kiest u door goed naar de samenstelling van uw personeel te kijken. Soms kan het ook nuttig zijn om eens op de werkvloer rond te vragen uit welke categorie de medewerkers graag een cadeau zouden ontvangen. Het ultieme doel is natuurlijk om uw werknemers tevreden te stellen, en wie weten er beter dan zijzelf hoe u dat voor elkaar kunt krijgen. Daarnaast kan het soms leuk zijn om het cadeau te matchen met de missie en visie van het bedrijf. Zo zal het cadeau hen altijd herinneren aan het bedrijf. Een andere mogelijkheid is om een cadeau te geven met een duidelijke functie. Indien het cadeau van nut is voor de werknemer en het een toevoeging biedt aan zijn leven zal hij het bedrijf hier dankbaar voor zijn. Dit zal op zijn beurt weer zorgen voor een goede ethos op de werkvloer.

Bent u ondernemer of beschikt u over de mogelijkheid om uw personeel te verwennen? Waar wacht u nog op? Zet uw personeel snel in het zonnetje en geef uw blijk van waardering door middel van een passend cadeau.

14 resultaten
douchen zonder verspilling

Vanaf
€ 2,31
Fiets picknick- tapasmand

Vanaf
€ 21,29
mini massage in 4 kleuren

Vanaf
€ 1,36
Mini Mikado

Vanaf
€ 0,78
Moleskine Smart schrijfset ellipse

Vanaf
€ 229,46
Mooie laptophoes 15 inch

Vanaf
€ 9,83
Eco
Muismat opvouwbaar met draadloze lader

Vanaf
€ 7,61
Olie & azijn set Orbit

Vanaf
€ 12,19
Opvouwbaar bamboe dienblad

Vanaf
€ 16,93
Opvouwbare laptopstandaard

Vanaf
€ 16,72
Duurzaam
Eco
Circulair
Torre del Falasco Ripasso Superiore Magnum in kist

Vanaf
€ 29,63
Duurzaam
vogelhuisje bio vroege vogels

Vanaf
€ 2,31
Weekendtas USB output voorraad

Vanaf
€ 21,76