• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Stappentellers

Stappentellers om jawel..: Stappen te tellen. Van goedkope stappentellers om te bedrukken met een logo of reclame tot stappentellers die ook uw hartslag of verbruikte calorieën meten.

Voor elke prijsklasse is er wel een passen stappenteller te vinden. Dit leuke relatiegeschenkje met een knipoog naar een gezondere levensstijl is al sinds enkele jaren een populair product uit onze catalogus.

Steeds meer mensen krijgen overgewicht, daarom is een sportief relatiegeschenk helemaal van deze tijd! Iedereen weet dat bewegen belangrijk is maar teveel mensen hebben dagelijks te weinig beweging. De stappenteller telt elke stap die u zet, gemiddeld moet een mens minstens 10.000 stappen per dag zetten. Doordat je ziet hoeveel stappen je gemaakt hebt word je extra gemotiveerd om nog een rondje te lopen en dus meer stappen te maken. Zo is het niet alleen een leuk product maar ook erg verantwoord. De stappenteller kunnen wij voorzien van tekst of logo. In deze rubriek kunt u verschillende stappentellers vinden, in verschillende maten, mogelijkheden en prijscategorieën .

Niet gevonden?
Vindt u niet de juiste stappenteller die u zoekt? Informeert u dan bij ons. Naast de artikelen op onze website kunnen we nog vele andere complete, handige of goedkope stappentellers om te bedrukken met een logo, aanbieden.

2 resultaten
Activity tracker

Vanaf
€ 16,58
Stappenteller in 5 kleuren

Vanaf
€ 1,69