Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Getoond 1 tot 21 van 66. Er zijn meer pagina's.

Bidon of drinkfles bedrukken met logo of naam?

Tijdens het sporten of gewoon voor onderweg, een waterfles is onmisbaar bij een gezonde levenstijl. Het drinken van te weinig water kan namelijk leiden tot mindere sportprestaties, duizeligheid en uitdroging. Main Sales heeft een breed assortiment aan bidons zodat u altijd een fles water op zak heeft. Voor het bedrukken van bidons bent u ook bij ons bij het juiste adres!

Gevarieerd aanbod aan bidons

Main Sales biedt bidons in alle soorten en maten. Zo bieden we metalen drinkflessen met karabijnhaken die ideaal zijn voor outdoor promotie. Voor de fiets- en sportliefhebbers zijn Tacx bidons een perfecte keuze. Liever een lekker smaakje toevoegen? De Tritan bidon heeft een speciaal compartiment waar u vers fruit of munt kan toevoegen. Door ijsblokjes te gebruiken kan het compartiment ook gebruikt worden als koelelement. Geen ijsblokjes in huis? De mileuvriendelijke, BPA-vrije Bopp Cool bidon heeft een koelelement dat in de vriezer geplaatst kan worden. Zo kunt u altijd genieten van een ijskoud drankje!

Bidon bedrukken?

Naast een groot assortiment aan bidons is het ook mogelijk om te bedrukken. Bij Main Sales kunt u de bidon bedrukken met een logo of tekst om uw merk nog meer kenbaar te maken. Door de scherpe prijs zijn ze bijvoorbeeld uitstekend geschikt als sportief relatiegeschenk of als promotiemateriaal bij de plaatselijke voetbalclub. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Van advies tot levering

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via dit contactformulier.

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Main Sales staat namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u de bidons binnen voor de marathon, de promotie of het sportieve werkuitje van start gaat!

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0