• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Centrale en decentrale verzending door Main Sales

Wij kunnen u ontzorgen door de artikelen decentraal te versturen naar medewerkers en relaties

Tijdens Corona werkten veel mensen vanuit huis en is het voor de gever van de geschenken niet altijd mogelijk om de geschenken bij de juiste personen te krijgen. Of het er is simpelweg geen tijd voor. Main Sales kan jou daarom ontzorgen door de pakketten decentraal te verzenden naar de door jou opgegeven adressen. Zo komen alle geschenken bij de juiste personen terecht.

Centrale verzending

Zoals je van ons gewend bent kunnen wij natuurlijk ook jouw geschenken centraal verzenden. Dit houdt in dan wij deze naar 1 adres sturen.

Decentrale verzending

Dit houdt in dat wij de artikelen naar verschillende adressen sturen welke jij opgeeft. Dit is erg handig in tijden waarin medewerkers en relaties (veel) thuis werken en dus niet op 1 centraal punt zitten. Wij zorgen er dan voor dat jouw geschenk bij de juiste persoon terecht komt, zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen. Denk bijvoorbeeld aan een geboorte-, beterschap-, huwelijk- of thuiswerkpakket.

Kosten

Voor een decentrale verzending betaal je logischerwijs meer dan voor een centrale verzending. Ben je benieuwd wat de kosten hiervoor zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail, telefoon 015 310 5758 of via de chat. Wij zoeken dan graag uit wat de kosten zijn.