• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

De Consumentenbond verrast medewerkers

Om ook tijdens coronatijd de binding met de medewerkers sterk te houden, wilde Nancy van der Helm van de Consumentenbond hen een gepersonaliseerd EK-pakket aanbieden. De eigen ontwerpstudio van Main Sales heeft het logo van de Consumentenbond aangepast naar een EK-variant welke vervolgens werd geprint op een persoonlijk kaartje. Het normale logo werd geborduurd op een oranje sporthanddoekje om deze zo een uniek karakter te geven.

Binnen drie weken moesten de pakketten geleverd worden

Urszula Kura van Main Sales was de contactpersoon van Nancy voor deze pakketten: “Halverwege mei 2021 kwam ik in contact met Nancy over deze vraag en we hebben snel moeten schakelen om de inhoud van het pakket aan te passen naar de wensen. Zo werd er een oranje handdoek toegevoegd aan het pakket, maar hier moest het Consumentenbond-logo op geborduurd worden. Omdat het EK al in juni begon, was er flink wat tijdsdruk aanwezig, vooral op deze 300 geborduurde handdoeken”, aldus Urszula. De oranje pakketten vielen in de smaak! “Het is Main Sales gelukt om de pakketten voor de start van het EK te versturen naar alle 300 medewerkers. We hadden de komst van de pakketten niet aangekondigd, dus de collega’s waren blij verrast! Meteen kwamen er leuke berichten binnen en foto’s van blije kinderen met de producten”, vertelt Nancy lachend. “In ons pakket zat, naast de geborduurde handdoek, ook een bidon, een Johnny Doodle chocoladereep, een oranje klapper, vlaggenschmink en een wenskaart met ons EK-logo. Alles zat verpakt in een leuke oranje tas, dus de producten konden ook na het EK prima gebruikt worden”.

Vlotte samenwerking, snelle levering en een goede prijs 

Nancy legt uit hoe ze de samenwerking met Urszula en Main Sales heeft ervaren: “Via mijn netwerk kwam ik in contact met Main Sales en ik was meteen enthousiast over het standaard oranjepakket dat ze in hun assortiment hebben opgenomen. Omdat we wat aanpassingen op dit pakket wilden aanbrengen, heb ik veel contact gehad met Urszula en ze heeft me altijd snel teruggebeld met antwoorden op mijn vragen. Mede hierdoor is het hele traject vlekkeloos verlopen. Dat de pakketten gunstig geprijsd waren, is natuurlijk ook een factor geweest. Als we in de toekomst weer een dergelijke actie willen uitvoeren, zal ik zeker weer contact opnemen met Main Sales!”