• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen één uur Offerte binnen één uur
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

De voordelen van Main Sales

Belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij.

Waarschijnlijk is het helemaal niet meer nodig, maar voor wie ons niet kent willen wij hier toch een aantal belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij zetten. Als groothandel in relatiegeschenken, premiums, promotietextiel en give-aways is Main Sales niet alleen een verkopende partij, maar bestaat een groot deel van onze dienstverlening uit adviseren van onze klant.

Wij zijn pas tevreden...

... als de klant dat ook is. Het klinkt niet alleen enorm cliche, dat is het ook, maar daarom niet minder waar. De producten die wij verkopen zijn in veel gevallen een essentieel onderdeel in de marketing- en/of communicatiestrategie van onze klanten, onze producten moeten daarom altijd in orde zijn en volledig voldoen aan de wens van onze klant.

Scherpe prijzen

Wij bieden onze prijzen zo scherp mogelijk aan. Niet alleen de grootste bedrijven krijgen hele scherpe prijzen bij grote aantallen, ook kleine bedrijven met lagere aantallen kunnen bij ons terecht.

Deskundig advies

Onze medewerkers zijn meer adviseur dan verkoper. Jij hebt kennis van jouw core-business, wij hebben kennis op het gebied van onze producten en service. Daarom denken wij met jou mee, geven tips en advies om hét product te vinden dat past binnen jouw wensen en budget.

Bereikbaar zoals jij dat wilt

Wij zijn telefonisch en via de chat bereikbaar tijdens kantooruren, daarnaast is iedere medewerker per e-mail bereikbaar, zo heb je altijd snel en direct contact.

Uitgebreid assortiment

Of je nu zoekt naar een 'standaard' artikel of een bijzondere give-away voor op een beurs, wij kunnen bijna alles leveren. Onze website dient als onze catalogus, maar daarnaast kunnen wij nog zo'n 100.000 andere artikelen direct uit voorraad leveren.

Centrale en decentrale verzending door Main Sales

Wij kunnen ontzorgen door de artikelen decentraal te versturen naar medewerkers en relaties

Main Sales kan jou ontzorgen door de pakketten decentraal te verzenden naar de door jou opgegeven adressen. Zo komen alle geschenken bij je juiste personen terecht. Uiteraard kunnen wij ook de artikelen centraal versturen (naar 1 adres). Lees er hier meer over LINK TOEVOEGEN.

Voorraadbeheer en fulfilment mogelijkheden

Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen kan het een dagtaak zijn om de voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Main Sales Europe kan elke organisatie ontzorgen door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte promoshop. Lees er hier meer over.

Neem ajb contact met ons op indien je vragen hebt of in gesprek wil::
verkoop@mainsales.nl
015 310 5758