• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen 24 uur op werkdagen Offerte binnen 24 uur op werkdagen
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Kerstpakketten, waar beginnen we?

Elk jaar is het weer een hele opgave voor diegene die belast zijn met het bestellen van de Kerstpakketen of eindejaarsgeschenken. Er wordt rondgekeken, lijstjes worden gemaakt en de markt wordt verkend.

Er is een opdracht en je hebt de volgende informatie: Aantal medewerkers, budget en in sommige gevallen de belangrijkste waarden van uw organisatie waarmee uw kerstpakket bij voorkeur een link heeft. Wat volgt is een lange zoektocht bij verschillende aanbieders en aan het einde van de dag is er nog steeds maar weinig zinvols gevonden.

Laat een specialist voor jou werken

Maak het uzelf gemakkelijk, uw leverancier van uw kerstpakketten weet precies wat er leverbaar is, hij (of zij) kent vaak uw organisatie en kan op basis daarvan zeer gerichte voorstellen maken. Informeer uw kerstpakkettenspecialist zo volledig mogelijk: Uw aantal werknemers, uw budget (of ongeveer zodat uw wat ruimte houdt voor alternatieven) en uw belangrijkste bedrijfswaarden.

Waarom zou u dan voor Main Sales kiezen?

Kerstpakketten direct uit voorraad leverbaar

Ons uitgebreide assortiment kerstpakketten is voor een deel direct leverbaar. Wilt u hier een kaartje van uw bedrijf bij stoppen, dan kan dat uiteraard. Uw kerstpakket kunt u al bestellen vanaf € 12,50.

Kerstpakketten zelf samenstellen

Liever geen 'standaard' kerstpakket, maar een kerstpakket die u zelf samenstelt? Dat is uiteraard mogelijk. Een voorbeeld uit het verleden: een mooie trolley gevuld met wat luxe geschenken. Na aflevering biedt dit de mogelijkheden voor de klant om zelf nog een persoonlijke 'touch' te geven aan het kerstgeschenk.

Bekijk enkele Kerstpakket mogelijkheden

Terug naar alle cases