• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen 24 uur op werkdagen Offerte binnen 24 uur op werkdagen
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Case: KiKa's custom made badeendjes

Als vaste partner voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) produceerde Main Sales special badeendjes in oranje en paarse KiKa-kleuren. De badeendjes zijn speciaal ontworpen en geproduceerd. Daarnaast zijn er ook een aantal speciale extra grote ‘moeder’ badeenden geleverd.

Badeendenrace

Alle badeendjes zijn bij de productie voorzien van een uniek nummer tussen de 1 en 10.000. Voorafgaand aan de race 'adopteren' deelnemers een eendje voor een vast bedrag, waarvan de opbrengt naar KiKa gaat. Het eendje dat vervolgens als eerste de eindstreep haalt is de winnaar, samen met degene die het corresponderende nummer heeft. Voor kinderen een heerlijke middag aan het water waarbij zij hun eigen badeend kunnen aanmoedigen. Bekijk ook de Facebook-pagina van KiKa Badeendenrace.

Badeendjes

Badeendjes zijn er in vele soorten, maten en in verschillende uitvoeringen. Ze zijn leuk voor kinderen, maar worden steeds vaker ingezet als relatiegeschenk door de hoge attentiewaarde. De ontvanger van een badeend, die bij voorkeur ook nog refereert aan de gever, geeft dit presentje blijvend een mooi plekje in de badkamer of ergens in huis, waardoor jouw logo of reclame vaak gezien wordt.

Bekijk alle badeendjes

Terug naar alle