• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen 24 uur op werkdagen Offerte binnen 24 uur op werkdagen
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Hoe een geschenk van een A-merk zichzelf altijd terugverdient

Wij leveren aan bedrijven, instellingen, goede doelen en overheden door heel Europa.

Main Sales is een groothandel in (on)bedrukte promotieartikelen, relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding. Ons team is snel en vakkundig. We zijn een betrouwbare partij met ervaring vanaf 1989 en IS0 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Main Sales ontwikkelt ook custom made artikelen en organiseert het volledige fulfilment en beheer van promotionele programma's. Je hoeft niet langs te komen om een kijkje bij ons binnen te nemen, wandel gerust rond via Google Bedrijfsfoto's, Google Streetview, maar dan voor binnen.

Neem een kijkje binnen

Fulfilment

Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen is het een dagtaak om voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en nieuwe producten toevoegen aan het assortiment. Main Sales Europe ontzorgt elke organisatie door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte webshop in de gewenste huisstijl.

Lees hier meer over fulfilment voor bijvoorbeeld Topcon's Europese verkoopnetwerk.

Over Main Sales Corporate Identity Products

Main Sales is een producent en groothandel in relatiegeschenken en promotioneel textiel. Hieronder verstaan wij producten die een bijdrage leveren aan de positieve uitstraling van jouw onderneming bij haar doelgroepen.

Je kan hierbij denken aan producten in de promotionele sfeer (zoals promotioneel textiel en relatiegeschenken), maar ook aan producten die door eigen medewerkers gebruikt worden bij het uitoefenen van hun functie (bijvoorbeeld bedrijfskleding of equipment).

Main Sales denkt hierin altijd mee, zodat jouw identiteit ook de jouwe blijft. Het accent ligt daarbij op kwaliteit van de producten, snelle service, harde levertijden en de scherpst mogelijke prijs.

Omdat je ongetwijfeld zo’n verhaal wel eens eerder hebt gelezen willen wij graag toch onze verkoopargumenten eens nader verklaren.

Betrouwbaarheid

In maart 2015 heeft Main Sales Europe B.V. de ISO 9001 certificering behaald. Hiermee is vastgesteld dat Main Sales voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen.

De belangrijkste reden voor het behalen van de ISO 9001 is het waarborgen van een zo goed mogelijke dienstverlening voor klanten. Alle processen binnen het bedrijf worden op regelmatige basis geauditeerd en waar nodig worden processen aangepast.

Tevens is er een volledige registratie van klachten, waarbij wordt gekeken naar de oorzaak en passende oplossingen. Veelvoorkomende oorzaken worden zo tijdig gesignaleerd en ook hier kan dan, indien nodig, op worden geanticipeerd, al dan niet in samenwerking met de betreffende fabrikant.

Daarnaast is er een volledig kwaliteitshandboek geschreven die op aanvraag beschikbaar is.

Ook heeft Main Sales in 2020 de ISO 14001-2015 certificering behaald, deze waarborgt het verbeteren van milieuprestaties bij een duurzame en gecontroleerde groei van de organisatie.

Lees hier meer over bewust omgaan met mens en milieu.

Kwaliteit van de producten

Main Sales werkt alleen met de betere fabrikanten. In het overzicht op merk treft je deze aan. Bij alle textielproducten wordt bijvoorbeeld duidelijk het gramsgewicht vermeld, een duidelijke kwaliteitsindicatie. Heb je vragen over artikelen? Neem dan contact met ons op, zodat onze medewerkers jou vrijblijvend helpen en alle vragen beantwoorden.

Snelle service

Een groot deel van het ordertraject, van offerte, order, productie, distributie, retouren tot herhalingsaankopen is via onze site af te handelen op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast zijn alle medewerkers per e-mail en telefoon bereikbaar.

Harde levertijden

Main Sales heeft een betrouwbaar netwerk van fabrikanten in Europa en het Verre Oosten. Met deze fabrikanten is bijna dagelijks contact over voorraden, leveranties, collectie wijzigingen etc. Hierdoor zijn wij altijd goed geïnformeerd over prijzen en levertijden.

Scherpe prijzen

Main Sales heeft een behoorlijke buying power bij verschillende merken, afhankelijk van ordergrootte laten wij onze opdrachtgevers mee profiteren in kortingen die wij bedingen. Ons normale assortiment is door scherpe inkoop altijd voordelig geprijsd. Wij publiceren deze prijzen ook en u kunt altijd onmiddellijk vergelijken.

Eigen productie

De eigen productie van Main Sales vindt in de regel plaats in Turkije, Portugal, China, Bangladesh of Egypte. Wij werken alleen met fabrikanten die voldoen aan de Europese normen. Zo werken wij bijvoorbeeld alleen met fabrikanten die AZO-vrij leveren (een twintigtal verfstoffen die die aromatische amines bevatten en die volgens het Warenwetbesluit AZO-kleurstoffen niet in o.a. textiel mogen voorkomen). Op verzoek wordt hierover een leveranciersverklaring afgegeven.

Neem ajb contact met ons op indien je vragen hebt of in gesprek wil::
verkoop@mainsales.nl
015 310 5758

Terug naar alle