• Snelle levertijd Snelle levertijd
  • Offerte binnen 24 uur op werkdagen Offerte binnen 24 uur op werkdagen
  • Gratis drukproef Gratis drukproef

Uitleg ordertraject

Je bent op zoek naar een relatiegeschenk of promotioneel artikel. Na wat zoekwerk en overwegingen heb je jouw oog laten vallen op een bepaald artikel. Hoe gaat het proces nu verder dan in zijn werk?

Offerteaanvraag

Via de website is het erg gemakkelijk om een offerte aan te vragen. Je klikt op het offerte icoontje bij een product. Deze wordt automatisch in jouw virtuele winkelmand geplaatst. Hierna kun je nog verder kijken en andere artikelen aanklikken of de offerte aanvragen. Na het invullen van een aantal belangrijke gegevens kan je de offerte versturen. De offerteaanvraag komt bij ons binnen en binnen één uur ontvang je van ons een volledig overzicht van de kosten. Zo kun je zien dat wij onze producten voordelig aanbieden zonder dat je ergens toe verplicht bent. Een offerte is immers altijd geheel vrijblijvend.

Bestelling

Ben je vervolgens akkoord met de offerte dan kun je dit per mail aan ons bevestigen. Wanneer het gaat om het bedrukken van een product, stuur dan gelijk een logo of tekst mee. Hiervoor hebben wij in de meeste gevallen een .EPS, PDF of .AI bestand nodig. De technische toelichting laten wij hier achterwege, maar bij het grootste deel van de bedrijven is het logo in dit formaat voorhanden. Anders is er altijd wel een oplossing te vinden.

Proformafactuur

Als wij de bestelling en een werkbaar logo hebben ontvangen sturen wij per mail een proformafactuur. Dit houdt in dat wij een vooruitbetaling verlangen. Belangrijkste reden hiervoor is dat wij werken met zeer lage internet prijzen en dus ook met lage marges, om dit zo te kunnen houden dienen wij onze leveranciers snel te kunnen betalen zodat wij ons inkoopvoordeel behouden. Hier profiteer jij als klant dus ook weer van.

Digitale proef

Nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt de bestelling definitief in werking gezet. Tenzij een snellere of andere leverdatum gewenst, is de levertijd ca. 1 tot 2 weken na de ontvangst van de betaling. Voor onbedrukte bestellingen is dit ca. 2 werkdagen. Binnen ca. 2 werkdagen na het in gang zetten van de drukorder ontvang je een digitale proef ter goedkeuring. Dit is een overzichtelijke afbeelding waarop te zien is hoe en hoe groot de bedrukking wordt.

Uitlevering

Na goedkeuring van de digitale proef ontvang je op de vooraf afgesproken datum de bestelling. Via de transporteur (TNT, DHL, etc.) wordt deze aangeboden. Hierna nemen wij uiteraard nog contact op om de bevestiging te krijgen dat alles naar wens is verlopen.

Definitieve factuur

Nu alles is geregeld en jouw promotionele actie ongetwijfeld een succes is geworden ontvangt je per e-mail nog de definitieve factuur met hierop vermeld dat deze reeds is voldaan. Zo is zowel de jouw als onze administratie weer helemaal in orde.

Terug naar alle