Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Wilt u de uitstraling van uw personeel in de zorg aanzienlijk verbeteren?

Kies dan voor onze mooie werkkleding! Deze kleding zit erg comfortabel en oogt bovendien ook nog eens erg professioneel. Bedrijfskleding is met name in de gezondheidszorg erg belangrijk vanwege de werkzaamheden die verricht moeten worden. Het is erg fijn voor patiënten als werknemers gemakkelijk te herkennen zijn aan de kleding, zeker in een geval van nood. Het is bij Main Sales mogelijk om de kleding te voorzien van een bedrijfslogo. Desgewenst kunnen wij een hele kledinglijn voor u produceren in uw eigen huisstijl. Zowel bedrukken als borduren behoren hierbij tot de mogelijkheden.


Werkkleding zorg in verschillende kleuren en maten

Onze jassen en broeken voor de gezondheidszorg zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Voor iedere lichaamsbouw hebben wij een passend model klaarliggen. De kleding is gemaakt van 35% katoen en 65% polyester. De jassen zijn voorzien van een verborgen ritssluiting aan de voorkant en hebben twee gevormde zijzakken. De broeken hebben een brede taille met kruisband en twee voorzakken.


Waarom werkkleding zorg aanschaffen via Main Sales?

  • Main Sales levert kleding en relatiegeschenken in vele branches, lees er hier meer over
  • Wij nemen zoveel mogelijk werk uit uw handen.
  • U kunt binnen een dag al een offerte ontvangen.
  • In Maart 2015 heeft Main Sales Europe B.V. de ISO9001 certificering behaald. Dit toont aan dat Main Sales kwaliteit erg belangrijk vindt.
  • Wij denken altijd met u mee en gaan op zoek naar de beste oplossing.
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0