Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Nieuws

Tussen Kerst en oud & nieuw zijn wij gesloten

24 december 2021 zijn wij vanaf 13:00 gesloten
Vanaf 24 december 2021 zullen wij gesloten zijn vanaf 13:00  Maandag 3 januari 2022 staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u fijne, gezonde en gelukkige feestdagen. In 2022 staan beloven wij u wederom: geen gedoe, zo geregeld!

Wij zoeken een medewerker Financiële Administratie

Word jij onze nieuwe collega?
Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega voor 20 / 24 uur per week. Een uitdagende functie in een klein team. Veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Dit alles binnen een bedrijf waar mensen niet boven of onder elkaar staan, maar naast elkaar. Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

Voorraadbeheer en fulfilment mogelijkheden

Combineer schaalvoordelen met uniforme uitstraling
Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen kan het een dagtaak zijn om de voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Main Sales Europe kan elke organisatie ontzorgen door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte promoshop.

Main Sales is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Alle processen worden op regelmatige basis geauditeerd
Naast de ISO 9001-2015 certificering welke de kwaliteit van de organisatie waarborgt mogen wij we nu ook ISO 14001-2015 certificering hieraan toevoegen. De ISO 14001-2015 waarborgt het verbeteren van milieuprestaties bij een duurzame en gecontroleerde groei van de organisatie.

Wat houdt BPA-vrij in?

We zien het steeds vaker voorbij komen, plastic promotieartikelen of relatiegeschenken met het label BPA-vrij. De gehele scheikundige uitleg zullen we u onthouden, maar BPA is een afkorting van Bisfenol A.

Het TÜV Geprüfte Sicherheit keurmerk

Een veilige powerbank met een TÜV keurmerk
Wat is een TÜV Geprüfte Sicherheit keurmerk?TÜV staat voor Technischer Überwachungsverein (Technische keuringsingsinstantie). TÜV Rheinlands is al sinds 1872 een integer bedrijf dat keurmerken voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid toekent.

Kerstpakketten, waar beginnen we?

Elk jaar is het weer een hele opgave voor diegene die belast zijn met het bestellen van de Kerstpakketen of eindejaarsgeschenken. Er wordt rondgekeken, lijstjes worden gemaakt en de markt wordt verkend.

Er is een opdracht en je hebt de volgende informatie: Aantal medewerkers, budget en in sommige gevallen de belangrijkste waarden van uw organisatie waarmee uw kerstpakket bij voorkeur een link heeft. Wat volgt is een lange zoektocht bij verschillende aanbieders en aan het einde van de dag is er nog steeds maar weinig zinvols gevonden.

Hoe werken thermos- dubbelwandige en vacuüm flessen?

Bij thermosflessen wordt vaak aangegeven dat ze dubbelwandig zijn, uw dranken warm houden en 'vacuüm geïsoleerd' zijn. Dat klinkt voor velen van ons interessant, maar slechts weinigen weten wat het nu inhoudt. Is het een marketingterm of maakt dat 'vacuüm' bij thermos- en isoleerbekers daadwerkelijk een verschil? Een korte uitleg:

XD Apparel Materialen met een kleine carbon footprint

Het gerecyclde polyester voor de stof en voering wordt gemaakt uit petflessen en geldt momenteel als meest duurzame vezel voor hoogwaardige outerwear. De aria-isolatie van Thermore voelt even zacht aan als natuurlijke dons en biedt een betere warmte-gewichtverhouding.

Het succes van de regenponcho's

Wergwerp poncho's zijn al jaren een seizoensgebonden product. Zodra de lente op zijn einde loopt en het festivalseizoen aanbreekt blijken de regenponcho's, zeker in het Hollandse klimaat, onmisbaar. Elke organisatie, van kleine tot grote evenementen, houdt rekening met de onverhoopte regenkansen.
Getoond 1 tot 10 van 28. Er zijn meer pagina's.

Uit de mailing

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0