Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Kerstpakket Connected

Kerstpakket Connected

Met de feestelijke en kleurrijke uitstraling van Connected en de toepasselijke quotes kun je als werkgever laten zien hoe trots je bent op de verbinding tussen je medewerkers.
Vanaf
85 00
Kerstpakket Rood To-Go

Kerstpakket Rood To-Go

Een prachtig mooi pakket met een bijzonder fraaie trolley.
Vanaf
82 50
Kerstpakket Goed Gekoeld

Kerstpakket Goed Gekoeld

Het is altijd wandelweer en met deze supermooie en tevens handige groene cooler heeft u alles wat nodig is binnen handbereik en geniet u van een mooie wandeling!.
Vanaf
65 00
Getoond 1 tot 21 van 132. Er zijn meer pagina's.

Main Sales is dé kerstpakketten en kerstgeschenken leverancier. Van een compleet kerstpakket uit voorraad, tot een volledig zelf samengesteld kerstpakket. Al vanaf € 12,50 leverbaar. Naar wens is alles mogelijk.

Kerstpakketten en kerstgeschenken groothandel, kleine en grote aantallen verkrijgbaar. Main Sales is uw groothandel. Ieder jaar presenteren wij al in de zomer onze nieuwe collectie Kerstpakketten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan gerust rond in onze Collectie Kerstpakketten

De prijs van een kerstpakket kan lager zijn bij grotere aantallen, vraag daarom altijd een offerte aan. Naast de kerstpakketen treft u hier ook wijngeschenken aan.

Allerlei soorten kerstpakketten zijn hier te vinden, van complete picknickmanden tot de traditionele kerstpakketten met allerlei goodies en lekkernijen. Maar ook lekkere vispakketten. Informeert u ook naar de mogelijkheden om uw pakket te personaliseren.

Ook in deze categorie:
- Kerstgeschenken
- Rituals pakketten

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0